Small Group Training

Welkom bij Saar’s Gym! Hier organiseren wij ideale groepslessen in Den Bosch voor iedereen die met plezier wil sporten in kleine groepen. Wij bieden een gezellige en gastvrije omgeving waar persoonlijke aandacht en energieke workouts samensmelten. Als jij klaar bent om jezelf volledig te storten op jouw fitnessdoelen, is Saar’s Gym de ultieme sportschool voor jou! Small group training in Den Bosch kan precies zijn wat jij nodig hebt. Kom jij een training bijwonen door een proefles bij ons in te plannen? Je bent van harte welkom om te kijken of Saar’s Gym bij jou past!


DECEMBER ACTIE

Jij krijgt een gratis proefles van ons kado! Plan deze snel in via het rooster op de website. Wil je eerst een kennismakende intake plannen? Stuur ons een mailtje naar info@saarsgym.com


Small group trainingen

Yoga

Easy flow yoga van Linda is een vorm van yoga waarbij het tempo wat lager ligt. Tijdens de les licht de focus op meer rust creëren, door middel van een zachtere vorm van yoga.

Bootycamp

In de Booty lessen wordt er vooral gefocust op vetverbranding en het verstevigen van de billen en beenspieren. Voor iedereen toegankelijk!

FullBody

De naam zegt het al: in deze les trainen we ons hele lijf! Dit doen we in een lagere hartslag en voornamelijk met losse dumbells en elastieken. je voelt je fitter en vitaler.

Pilates

Pilates is een bewegingsmethode die is ontwikkeld door Joseph Pilates. Pilates is dé core-training als basis voor alle trainingen, sporten, dans en yoga.

Boxing

Laat ik even één ding zeggen: boksen is dé ultieme fullbody en mind workout voor iedereen! Je verbrandt gemiddeld 300 kcal meer in een uur dan fitnessen. Voor conditie, kracht, motoriek & zelfvertrouwen.

HIIT boxing

HIIT is een afkorting van ‘High Intensity Interval Training’. De training is gebaseerd op het stijgen en dalen van de harstslagfrequentie. Deze manier van trainen bevordert de vetverbranding en conditie.

Kickfun

Kickfun is net zo intensief of zelfs intensiever dan Boxing. De combinatie van trappen en stoten plaatsen ben je sowieso je hand- oog coördinatie aan het trainen. De conditie zal ook met sprongen vooruit gaan.

Salsation

Plezier staat bij Salsation op één, maar daarnaast is er aandacht voor techniek/verantwoord sporten, beleving van de muziek, de cultuur achter de muziek en dans.

Ouder Ukkie Gym

Neem je kleine mee naar de ouder ukkie gym! In een groepje met andere ouders gaan we een groepsles geven waarbij we rekening houden met je kind. Leeftijd van je kind maakt niets uit!

30′ WOD

WOD, wat is dat? Een afkorting van Work Out of the Day! Doe mee met deze training en verbeter je conditie, kracht en stabiliteit. Voor een hogere productiviteit en een positieve flow!

Vitality 50+

De Vitality les is speciaal ontworpen om de spieren en gewrichten weer sterker te maken. Dat doen we door middel van core-stability oefeningen, krachttraining en balans oefeningen.

Circuit

Circuit is een heerlijke en afwisselende training waarbij je verschillende spiergroepen traint op diverse manieren. Dit kan high intensity zijn met de battle ropes, afwisselend met een oefening met lagere intensiteit

Persoonlijke begeleiding tijdens groepslessen in Den Bosch

Bij ons vind je niet alleen een sportschool waar jij individueel aan je doelen kunt werken, maar kun je dus ook terecht voor small group training in Den Bosch waar jij je volledig kunt richten op jouw vooruitgang. Samen met onze deskundige trainer stippel je een plan uit dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke doelen. Of je nu op zoek bent naar conditieverbetering, spieropbouw of gewichtsverlies, bij ons kun je de juiste groepslessen volgen zodat je effectief naar de gewenste resultaten toewerkt. Onze trainers houden jouw vooruitgang nauwlettend in de gaten en bieden je persoonlijke begeleiding, ook tijdens de groepslessen. Dit kunnen wij blijven doen doordat de groepen maximaal uit 8 personen bestaan. Zo hebben we zorg en aandacht voor iedereen die zich aanmeldt voor onze gezellige, maar effectieve groepslessen.

Kom voor de Bossche sfeer en blijf voor de mooie resultaten!

Wanneer je binnenstapt bij Saar’s Gym, proef je onmiddellijk de warme Bossche gastvrijheid. Onze sportschool is als een tweede thuis, waar je je op je gemak voelt terwijl je werkt aan je gezondheid en sportieve doelen. Ons toegewijde team staat altijd paraat om je actief te begeleiden en te ondersteunen op jouw reis naar een fitter leven. Of je nu een fitness beginner bent of doorgewinterde sporter, bij Saar’s Gym is er voor iedereen een plek. Onze professionele trainers begrijpen precies wat jij nodig hebt en zullen jou begeleiden naar succes tijdens onze groepslessen in Den Bosch.

Persoonlijke aandacht tijdens onze small group training in Den Bosch

Bij Saar’s Gym hechten we waarde aan een persoonlijke aanpak. Ons fitness avontuur begint met een persoonlijke intake, waarin we niet alleen kennismaken, maar ook jouw doelen en individuele wensen bespreken. Samen stellen we realistische doelen vast en creëren we een plan dat naadloos bij jou past. Een nulmeting op de weegschaal maakt deel uit van ons proces, waardoor we jouw vooruitgang nauwkeurig kunnen volgen. We plannen regelmatig evaluatiemomenten om ervoor te zorgen dat je goed op koers blijft. Deze evaluaties vinden elke 6 weken plaats, zodat je altijd op de hoogte blijft van je persoonlijke vooruitgang. Onze trainers staan altijd paraat om je te helpen met de juiste techniek en om al je vragen te beantwoorden. Onze groepslessen in Den Bosch zijn een ideaal moment om te werken aan jouw doelen.

Werk effectief naar jouw doelen toe

Saar’s Gym staat voor samen sporten en plezier hebben. We bieden een divers scala small group trainingen in Den Bosch aan, waarbij persoonlijke aandacht en effectieve workouts hand in hand gaan. Met groepen van maximaal 8 personen creëren we een intieme sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Bij Saar’s Gym kun je kiezen uit yoga, booty workouts, fullbody training, pilates, salsation, boxing, HIIT boxing, kickfun, circuittraining, 30 minuten WOD (Workout of the Day), ukkie gym voor ouders die de kleintjes mee willen nemen en vitality 50+. Naast onze groepslessen bieden we ook personal training en een voedingsplan aan. Onze deskundige trainers staan je niet alleen bij in het bereiken van je fitnessdoelen, maar ook in het optimaliseren van je voeding voor maximale resultaten. Samen werken we aan een realistische en haalbare levensstijl die naadloos bij jou past.

Kom jij langs bij onze groepslessen in Den Bosch?

Bij Saar’s Gym geloven we dat groepslessen de perfecte manier zijn om jouw fitnesstraject een boost te geven en tegelijkertijd plezier te hebben. Onze ervaren fitness trainers zijn gepassioneerd over wat ze doen en staan klaar om jou te inspireren en te motiveren. Ontdek de voordelen van groepslessen en deel je succes met anderen die werken aan dezelfde doelen.

Ben je klaar om de unieke sfeer van Saar’s Gym zelf te ervaren? Plan dan nu een vrijblijvende intake, een 0-meting en een op maat gemaakt plan. Onze trainers staan klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. Als je nieuwsgierig bent naar wat Saar’s Gym te bieden heeft, nodigen we je uit voor een proefles. Samen zullen we ervoor zorgen dat jij je fitnessdoelen bereikt en een gezonder, actiever leven leidt.

We kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze gezellige sportschool in Den Bosch, gelegen aan de van Berckelstraat 63. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of kom gewoon langs voor een proefles en ervaar zelf de energie van Saar’s Gym! Samen zullen we werken aan jouw fitnessdoelen en je helpen om jouw welzijn en vitaliteit optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende workout, persoonlijke begeleiding of gewoon een gezellige groep medesporters, bij Saar’s Gym vind je het allemaal.