Yoga by Katja

Wie ben ik? 
Hi, mijn naam is Katja en mijn bedrijf heet Re-align. Mijn persoonlijke levenswaarden zijn: transformatie, integriteit en liefde. Ik ben een Personal Leadership en Business Coach en ook een grote fan van yoga en beweging. Ik doe ongeveer 12 jaar yoga en het blijft altijd een journey. Daardoor ontdek ik steeds nieuwe dingen in mezelf en blijf steeds groeien. Mijn levenspassie is om anderen in hun groei-journey te ondersteunen en mooie ontdekkingen te kunnen meemaken. Daarom vind ik yoga les geven zo ontzettend leuk.
Waarom yoga? 
Door yoga kan je natuurlijk je flexibiliteit en kracht verbeteren.
Ik hoor heel vak: “Ja prima, maar ik ben niet lenig of sterk genoeg om aan yoga te doen”. Ik zeg altijd: “Dat werkt precies anders om”. Door yoga te beoefenen word je sterker en flexibeler. Maar yoga is ook zo veel meer. De bedoeling van yoga is niet om je tenen met je vingers aan te kunnen raken maar om je lichaam beter te voelen, je lichaam te openen en naar je lichaam te leren luisteren. Yoga verbetert je bloedcirculatie, lichaamshouding en zuurstofopname. Yoga verbetert je focus en brengt jou naar het “hier en nu”.
Extra bonus: daardoor ga je met yoga ook de veroudering tegen 😉
Mijn yogabeoefening is gericht op jou als een geheel. Wil jij ook je zenuwstelsel resetten, meer rust in je dagelijkse leven hebben, je immuunsysteem versterken, energieker, fitter, flexibeler en sterker worden? Dan is het the place to be.
“You don’t have to perfect to be amazing”
Personal yoga coaching
De personal yoga (en mindfulness) coaching zorgt ervoor dat alles wat aangereikt wordt helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Door yogabeoefening kun je leren je gevoelens en gedachten te accepteren en te ‘managen’. Je laat je niet meer zo meeslepen door je emoties en drukte in je hoofd. Ook leer je opkomende stress in je lichaam beter herkennen, zelfs vóór het gaat vastzitten in je lijf. Zo bereik je mentale rust door te werken met je lichaam. Je zult merken dat je minder moe bent en dat je lichaam krachtiger en soepeler wordt.
  • Yoga-beoefening op maat voor meer kracht en flexibiliteit
  • Een andere manier van krachttraining en diepe stretching
  • Beter leren omgaan met de stress in je dagelijkse leven
  • Meer rust op de lange termijn creëren
  • Ademoefeningen die je helpen je focus te vergroten, je uithoudingsvermogen te verbeteren en je concentratie te verhogen
  • Fitter, gezonder en strakker in je vel zijn
  • Vrijer kunnen bewegen en beter trainen
  • Specifieke klachten aanpakken door middel van een voor jou op maat gemaakte serie houdingen
  • Mindfulness en meditatie-oefeningen
  • Leren hoe yoga, adembeheersing, meditatie en ontspanning je kunnen helpen op weg naar het behalen van jouw persoonlijke doelen
Als je twijfelt of dit iets voor jou is of gewoon meer wil weten, plan dan een intake met Katja; hi@re-align.nl
IMG_20200701_080040_886
%d bloggers liken dit: