Personal Training

Vind je het moeilijk om eindelijk te starten met sporten? Ben je herstellende van een depressie, burn-out of blessure? Lukt het sporten je zelf niet, kun je geen motivatie vinden of duurt het te lang voordat je je doel haalt? Een stok achter de deur helpt!

Locatie: Van Berckelstraat 63 in Den Bosch

Bij Saar’s Gym ontdek je de optimale fitnesservaring. Gelegen in het hart van Den Bosch, bieden wij een knusse en gastvrije omgeving waar persoonlijke aandacht en effectieve workouts naadloos samenkomen. Ben jij klaar om je volledig in te zetten voor je fitnessdoelen zonder te hoeven wachten op apparatuur en met uitstekende begeleiding? Dan is Saar’s Gym dé plek voor jou! Bij ons vind je een personal trainer in Den Bosch die zich volledig richt op jouw vooruitgang. Samen met deze ervaren en deskundige trainer stel je een plan op dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Wil je betrokken personal training in Den Bosch? Kom gerust langs voor een proefles en maak kennis met onze knusse en gezellige sportschool!

personal training den bosch

Een compleet programma voor optimaal resultaat

We plannen samen onze eerste afspraak. Na ons eerste vrijblijvende intake gesprek gaan wij achterhalen hoe we het beste gericht naar jouw doel kunnen werken. Dit kan op een tijdstip die voor jouw het handigst uitkomt en met de persoon die je het beste ligt. Plan samen met jouw favoriete trainer de sportmomenten in. Met minimaal 2x per week personal training kunnen we het meeste uit de work-outs halen. Wil je graag personal training, maar vind je het ook leuk om er een groepsles of gymsessie naast te plannen? Combineren is mogelijk! Vind alle tarieven via deze link

  • Minimaal 1x in de week 60 min trainen
  • Online coaching van 8.00 – 22.00
  • Trainschema op maat
  • Hulp bij voeding
  • Regelmatig wegen
  • Zorgen voor een aangepaste leefstijl
  • Jouw balans vinden

Onze personal trainers

Saar

Sinds juni 2016 heb ik ervaring in het geven van personal training, groepslessen en coaching in voeding en leefstijlverandering heb ik alles in huis om jouw te helpen naar een betere versie van jezelf. Waar je ook vandaan komt; iedereen moet ergens beginnen en zonder start kun je nooit groeien. Neem aan mij een voorbeeld: ik was een rasechte horeca tijger en ging 5 dagen in de week op stap. Ik at onregelmatig en slecht en maakte lange werkdagen. Tijdens het werken in de horeca heb ik voor mezelf het roer omgegooid; ik wilde fijner in mijn vel zitten en meer energie hebben gedurende de dag. Het beginnen met sporten heeft me gemotiveerd om ook met voeding bezig te zijn en te leren over een gezonde leefstijl. Dit vond ik zo leuk dat ik de horeca achterwegen heb gelaten en mijn droom achterna ben gegaan; andere mensen de beste balans in hun leven te helpen vinden. Want gezond leven is niet alleen gezond eten; die borrel in het weekend kan dan ook nog gewoon!

Maak jouw start nu en plan een vrijblijvende intake in. Stuur een mail naar info@saarsgym.com voor een afspraak.

Leon

Hallo allemaal! Mijn naam is Leon en ik stel me graag voor als nieuwe personal trainer bij Saar’s Gym. Ik kom uit het prachtige Den Bosch en naast mijn werk bij een reclamebureau ben ik al jarenlang actief bezig met fitness, tennis en hardlopen.

Mijn passie voor sport heeft me aangespoord om een opleiding tot personal trainer te volgen, zodat ik mijn enthousiasme en kennis kan delen met anderen. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij Saar’s Gym de perfecte plek heb gevonden om dit te doen. Hier geef ik zowel small group training als personal training.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie doelen te stellen en ze te bereiken. Bij mij kun je rekenen op een intensieve workout waarbij we samen het uiterste uit onszelf halen. Dus wees voorbereid op een flinke uitdaging!

Laten we samen aan de slag gaan om het beste uit jezelf te halen. Tot snel!

Nina

Hi! Mijn naam is Nina en mijn interesse in gezondheid begon toen ik op de middelbare school mijn eigen boterhammen ging smeren en me afvroeg: is dit nou echt goed voor me? Jaren later ontdekte ik wat krachttraining deed met mijn lichaam en geest. Sindsdien denk ik: dit gun ik iedereen! Ik gun het iedereen om goed voor zijn of haar lichaam te zorgen. Je lijf is namelijk jouw tempel en je hebt er maar één voor de rest van je leven. Waarom zou je daar niet een beetje lief voor zijn? Maar ook ik wist eerst echt niet HOE.

Door het sporten groeide ook mijn interesse in voeding en andere onderwerpen rondom gezondheid. Bijvoorbeeld hoe belangrijk ontspanning en herstel is! De vraag die mij elke dag aan het leren houdt is: Hoe kan ik er nou voor zorgen dat ik zo lekker mogelijk in mijn vel zit en gezond oud word? Ik geloof er namelijk in dat bewegen het medicijn kan zijn tegen ziekten en kwaaltjes en onmisbaar voor een gezonde geest!
De meer ik leer de liever ik dit aan anderen wil overbrengen. Ik help jou daarom heel graag om een stap dichterbij ‘lief voor jezelf zijn’ te komen, door o.a. een sterker en weerbaarder lichaam te creëren!

Een personal trainer in Den Bosch die jou begrijpt

Stap binnen bij Saar’s Gym en voel meteen de warme sfeer van Den Bosch. Onze sportschool voelt als een tweede thuis, waar je je op je gemak voelt terwijl je werkt aan je gezondheid en sportieve doelen. Ons toegewijde team staat klaar om jou actief te begeleiden en te ondersteunen op jouw weg naar een fitter en gezond leven. Of je nu nieuw bent in de wereld van fitness of een ervaren sporter, Saar’s Gym verwelkomt iedereen. Onze deskundige personal trainers in Den Bosch begrijpen precies wat jij nodig hebt en zorgen ervoor dat je op de juiste manier richting jouw doelen werkt. Bij Saar’s Gym behaal jij de gewenste resultaten dankzij de persoonlijke zorg en aandacht van onze professionals.

Eindelijk succesvolle personal training

Bij Saar’s Gym hechten we enorm veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Wij zetten jouw fitnessdoelen in gang met een persoonlijke intake. Tijdens deze kennismaking bespreken we niet alleen wie je bent, maar ook jouw doelen en persoonlijke wensen. Samen stellen we haalbare doelstellingen vast en creëren we een plan dat perfect bij jou past. We voeren een nulmeting op de weegschaal uit, zodat we jouw vooruitgang nauwlettend kunnen volgen. Gedurende jouw personal training in Den Bosch plannen we regelmatig evaluatiemomenten in om er zeker van te zijn dat je altijd op de juiste koers zit. Deze evaluaties vinden om de zes weken plaats, zodat jij altijd precies weet waar je staat op weg naar het gewenste resultaat. Indien nodig passen we jouw trainingsplan aan, zodat je altijd op de meest effectieve manier richting jouw doelen werkt. Train bij Saar’s Gym samen met jouw personal trainer in Den Bosch op de juiste manier, zodat jij zo effectief mogelijk langdurig resultaat ziet.

Knusse sportschool voor al jouw workouts

Onze compacte en gezellige sportschool is geschikt voor iedereen, van beginners tot ervaren sporters. Onze deskundige trainers hebben ervaring met allerlei soorten sporters die graag persoonlijke begeleiding willen in de sportschool. Met een maximale bezetting van slechts 8 personen tegelijk hoef je nooit te wachten op een apparaat. Samen met jouw personal trainer in Den Bosch ben jij er zeker van dat je de juiste oefeningen doet, natuurlijk op de correct manier, en wordt je aan de hand van een nauwkeurig uitgedacht schema voor jou volledig begeleidt. Samen werken jullie naar jouw persoonlijke doelen!

Doe mee aan energieke groepslessen!

Wil jij naast jouw personal training in Den Bosch zelf aan de slag en wordt je enorm gemotiveerd van sporten in groepen? Elke dag hebben we uitdagende groepslessen waarbij jij jezelf naar het volgende level kunt tillen. In samenspraak met jouw personal trainer kan er altijd gekeken worden naar welke groepslessen goed in jouw schema passen. Bij Saar’s Gym draait alles om gezamenlijk sporten en plezier hebben. We bieden een gevarieerd aanbod van Small Group Trainingen aan, waar persoonlijke aandacht en doeltreffende workouts hand in hand gaan. In kleine groepen van maximaal 8 personen creëren we een intieme sfeer waarin jij je volledig op je gemak voelt.

Bij Saar’s Gym kun je kiezen uit diverse groepslessen, waaronder yoga, booty workouts, fullbody training, pilates, salsation, boxing, HIIT boxing, kickfun, circuittraining, 30 minuten WOD (Workout of the Day), ukkie gym voor ouders die de kleintjes mee willen nemen en vitality 50+.

Wil jij personal training in Den Bosch?

Als je klaar bent om de unieke sfeer van Saar’s Gym zelf te ervaren, plan dan nu een vrijblijvende intake, waarbij we een 0-meting vaststellen en een op maat gemaakt plan voor je maken. Onze personal training in Den Bosch is er om jou te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. Als je wilt ontdekken wat Saar’s Gym voor jou kan betekenen, nodigen we je van harte uit voor een proefles. Samen zorgen we ervoor dat jij je fitnessdoelen bereikt en een gezonder, actiever leven leidt.

Jij bent helemaal welkom in onze gezellige sportschool in Den Bosch, gelegen aan de van Berckelstraat 63. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of kom langs voor een proefles en ervaar zelf de mogelijkheden van Saar’s Gym!