Klanten vertellen;

18-08-2021 – Hank 

Sporten in Saar’s Gym is nu al twee maanden mijn dagelijkse verzetje. Het maakt niet uit wie er van de begeleiding aanwezig is, Lars, Nanja, Jaimy of Saar zelf; er is altijd ruimte voor een hartelijk welkom, een vriendelijk woord, gevraagd en ongevraagd advies. Voor wie het op prijs stelt, wordt zelfs een persoonlijk aanvalsplan opgesteld. Aan de omstandigheden in de gym ligt het niet: voldoende ruimte, prima apparatuur, aandacht voor hygiëne en voor je het weet neem je het ritme van de muziek over in je oefeningen. De enige knop die je nog “om” hoeft te zetten zit in je eigen hoofd. Hoe hard en hoe vaak je traint bepaal je zelf maar uiteindelijk win je van iedereen die op de bank blijft zitten!

03-07-2021 – Renske

Ik ben Renske, 44 jaar en ik woon in Den Bosch. In februari besloot ik mijn knop om te zetten en ben ik op 1 maart samen met Saar gestart met het 12 weken voeding programma en met 2x per week sporten. Ik haatte sporten, zag het als noodzakelijk kwaad en liever niet dan wel.
Nooit gedacht dat ik ooit enorm zou balen als ik een keer over moet slaan! Ik geniet enorm van het sporten met en bij Saar en probeer 3x per week te gaan.
Ik ben super trots op het resultaat, vanaf 1 maart 11 kilo eraf, mijn eetpatroon is compleet anders, ik snoep niet meer en voel mij happy en gezond! Zelfs terwijl ik m’n wijntje niet laat staan.

Lieve Saar wat ben ik super blij met jou, je motivatie, je begeleiding, je deskundigheid maar vooral met je persoonlijkheid! Kus Renske

30-04-2021 – Erik

Hoi! Ik ben Erik van Os, 57 jaar oud en ik sport bij Saar om samen met andere mensen mijn conditie op peil te houden. Ondanks corona doet Saar er alles aan om ons fit te kunnen houden. Met een dosis positieve energie en humor worden de workouts door haar en haar team gegeven. Mocht je met een slecht humeur beginnen eindig je met een glimlach. Met deze drive en verwachting sport ik twee keer in de week met veel plezier!

04-04-2021 – Klaartje

Ik ben Klaartje Hendriks, 34 jaar oud en ik kom uit Den Bosch.
Ik ben altijd al een enthousiaste sporter geweest, maar sinds de eerste lockdown is dat mijn hoogtepunt van de dag 😉
Ik sport daarom ook iedere dag, of thuis of bij Saar. Even lekker alles eruit gooien en me hierdoor goed voelen in mijn lijf. Doelen stellen en daar naartoe werken. Bij Saar boks ik het liefste, ze doet dit met heel veel enthousiasme en plezier! Hopelijk kunnen we snel weer op elkaar boksen!

28-02-2021 – Lars

Hi, ik ben Lars, 29 jaar en sport nu bijna een jaar bij Saar! Ik heb van kinds af aan altijd gevoetbald en de laatste jaren ook wat aan fitness gedaan bij onze grote oranje vriend. Via een maatje van me ben ik een aantal jaar geleden gaan boksen, iets wat ik echt heerlijk vind. Lekker zweten en wat agressie eruit! Zo heb ik Sara leren kennen en sport ik er met veel plezier. De sfeer die er hangt is heel fijn. Toegankelijk voor iedereen, er wordt een grapje gemaakt maar ook geknald wanneer het moet. Een perfecte balans voor sporten, plezier en hard werken gecombineerd! Goede variatie per les en keuzes genoeg om verschillende soorten lessen te volgen. Ga zo door toppertje en tot snel!

30-01-2021 – Vivian

BAM! En dan ben je ineens 15kg kwijt! Nou ja, niet ineens natuurlijk. Begin september vorig jaar zat ik volledig in het 12 weken programma bij Saar. Er werd een persoonlijk (eet en trainings)-schema samengesteld en ik kon aan de slag. In de sportschool vond ik het altijd lastig om volledig mijn best te doen. Simpelweg omdat ik niet goed wist hoé je nu eigenlijk moest sporten. De personal trainingen bij Saar hebben mij daar heel erg mee geholpen. Voor ik het wist stond ik 60kg te deadliften! Na de 12 weken was ik zo goed op weg dat ik meteen heb doorgezet. Ik train nog altijd heel graag 2 keer in de week bij Saar. Mijn conditie is mega vooruit gegaan, ik ken goed mijn weg in de sportschool en zelfs hardlopen vind ik nu heerlijk om te doen!En in the mean time, train ik lekker thuis met de youtube home video’s van Saar en heb ik mijn personal training bij de tijdelijke buitenlocatie. Bedankt girl, dat ik mezelf mag zijn bij jou en dat je me zo gemotiveerd houdt!

04-12-2020 – Jacob
En dan ben je zomaar sporter van de maand. Erg leuk. Boksen en kickboksen betekent veel voor mij. Het heeft me geholpen in goede en slechte tijden. Ik heb jarenlang thuis een bokszak gehad maar door de jaren heen ook op diverse boksscholen les gehad.

Ik train nu anderhalf jaar bij Saar. Ik heb de lessen bij sportcentre de Dieze meegemaakt, een paar lessen bij de zusterflat geloof ik en nu hier bij de Oosterplas. Bij Saar hangt een goede sfeer. Jong en oud, vrouw, man het traint allemaal met elkaar. Er is wederzijds respect voor elkaar maar ook humor. Dat is ook belangrijk tijdens een training. Lekker ontspannen bezig zijn op een ongedwongen manier. Maar wel aanpakken tijdens de training. Eerst opwarmen, dan techniek en vervolgens op de bokszak of even sparren. Nu tijdens de Corona periode is er goed geschakeld. Er kan toch nog getraind worden ondanks dat er op bepaalde momenten geen les gegeven kon worden. Met alle regels die er wel of niet zijn is het toch knap om de boksschool open te houden. Goed bezig Saar!

23-10-2020 – Gonda
Voordat ik bij Saar kwam, zat ik niet lekker in mijn vel. Werkdruk, pijn aan mijn heupen… Ik zat liever op de bank met chips en een borrel dan in de sportschool. En zo kwamen er steeds meer kilo’s aan. Dat kon zo niet langer en ik durfde eindelijk toe te geven dat ik daarbij hulp nodig had. Bij Saar voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze gaf me tips over voeding en het schema hielp me gevarieerd en gezond te eten. In combinatie met twee keer in de week boksen, vlogen de kilo’s eraf. Mijn doel heb ik al bereikt: ik ben in 12 weken 10 kg afgevallen en ik voel me weer fit! Tuurlijk moet je het uiteindelijk zelf doen, maar het enthousiasme en de lessen van Saar waren een supergoede ‘stok achter de deur’. Ik kan het iedereen aanraden!
01-09-2020 – Anne
Een nieuwe studie, verhuizing, fulltime werken en lekker eten waren zichtbaar geworden op de weegschaal. Ik kwam bij Saar voor fit in 12 weken, met maar één doel; mij weer lekker voelen in mijn vel. Dat er daardoor 9 kilo vanaf is gevlogen is natuurlijk fantastisch, maar waar ik Saar vooral heel erg dankbaar voor ben is dat ik heb geleerd dat je nog steeds gevarieerd en heerlijk kan eten maar ook nog eens gezond! (dus geen droge rijst met kip en broccoli of havermout🤢) De 12 weken worden toegespitst op jou en jouw wensen. Bij Saar ben je dus geen nummertje, ze weet je te motiveren, inspireren met de juiste portie humor, wat haar een Top coach maakt! Thanks Saar!
28-05-2020 – Samira
Mijn naam is Samira en ik sport 2x per week bij Sara. Nu tijdens de corona maatregelen sport ik iedere dag dankzij haar home work-out video’s. Zelf werk ik als jeugd hulpverlener, dankzij het uitgebreide lesaanbod kan ik het sporten perfect combineren met mijn wisselende werktijden. Daarnaast is het sporten een perfecte uitlaatklep voor mijn intensieve werk. Tijdens de lessen heb ik het plezier van sporten herontdekt, ik ga namelijk vrolijk naar de lessen en ga met tevredenheid weer naar huis. Dit komt niet alleen door de grote mate van professionaliteit en deskundigheid van Sara, maar vooral de fijne sfeer tijdens de les. Vriendelijkheid, vrolijkheid, motiveren en gezelligheid; dit alles zorgt ervoor dat ik mij 100% op mijn gemak voel tijdens de lessen en mezelf steeds uit kan dagen. Fitter worden met plezier!
01-05-2020 – Joris
Trainen met Sara… Aan het einde van een gemiddelde training heb ik haar zo’n 10 keer uitgescholden en doet ongeveer alles pijn. Ik heb een fantastische maar drukke baan en de twee tot drie trainingen in de week die ik met Sara doe zijn de momenten dat ik écht even mijn hoofd helemaal leegsport en nergens anders mee bezig ben. Sara is als personal trainer ontzettend flexibel dus het past perfect in mijn drukke werkrooster. De combinatie van boksen, cardio en fitness is een perfecte diversiteit. De 10 jaar bijbaan als barman is niet gezond geweest, maar nu vliegen de horeca-kilo’s er vanaf met Saar! Thanks coach! Groetjes Joris
07-02-2020 – Anandi
Hi allemaal! Ik ben Anandi en woon in het mooie Den Bosch. Door het 12 weken plan bij Saar ben ik niet alleen 10 kilo armer, maar ook een hobby rijker: boksen! Nooit gedacht dat ik sporten leuk zou vinden, maar ik kijk uit naar elke dinsdag en zaterdag waarbij ik weer even lekker mag rammen. Het fijne aan de lessen van Saar is de combinatie van motivatie en gezelligheid op de juiste momenten. Zo blijft het leuk maar wel effectief! Precies wat ik nodig heb.
10-01-2020 – Victor
Mijn naam is Victor en ik ben 26 jaar oud. Sporten is lang niet altijd even vanzelfsprekend voor mij geweest. Dit komt omdat ik een lichte lichamelijke beperking heb. Ik heb van allerlei sporten geprobeerd, maar nu ik 2x in de week met Sara train merk ik meer vooruitgang. Wat ik vooral prettig vindt aan het trainen met Sara is dat we samen grenzen verleggen en goed op mijn houding letten. Het zorgt er ook voor dat mijn zelfvertrouwen groeit en dat ik me zowel mentaal als fysiek goed voel. Sara heeft ervoor gezorgd dat ik sporten weer leuk vindt, dankjewel daarvoor! Victor
01-12-2019 – Annabel
Hoi! Ik ben Annabel van der Aar, 31 jaar en naast hockey, boks ik ook 2x per week bij Saar. Ik boks omdat ik meer kracht en conditie wil opbouwen en het een hele goede uitlaatklep is. De lessen van Saar zijn een aanrader! Afwisselend, leerzaam, toegankelijk, uitdagend en leuk! Saar motiveert, stimuleert en complimenteert en dat maakt dat je na elke training met een goed gevoel naar huis gaat. Groetjes!
16-10-2019 – Takis
Hallo! Mijn naam is Takis, ik ben 53 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben horeca ondernemer bij Rhodos en train bij Saar, omdat;

Sporten hier leuk is. Saar heeft veel ervaring en er zitten veel verschillende mensen in het team (jong en oud). Er is altijd een goede sfeer, ook als er eens wat minder mensen zijn. De lessen worden op verschillende tijden en dagen gegeven zodat ik altijd 2x in de week kan sporten. Boksen vind ik leuk omdat het een sport is waarmee je het hele lichaam kunt trainen en als je echt goed je best doet, wordt je ook echt moe.

01-10-2019 – Trudy
De bokslessen zijn niet alleen superfijne work-outs, maar Saar motiveert je ook goed en en geeft je goede tips & tricks bij eventuele blessures. Een superfijne groep collega-boksers maakt het plaatje compleet!
24-04-2019 – Martine
Januari, een nieuw jaar met goede voornemens waaronder ook sporten. Sinds januari ben ik via onze favoriete kroeg Reinders bij Saar terecht gekomen. Iedere week ga ik samen met mijn man n uurtje los. De boksles is een perfecte combi van fullbody en mind training. Saar is een toffe lady die accepteert dat we bourgondisch zijn en juist weet hoe ze ons op een positieve manier kan motiveren. Ik ben inmiddels zelfs al 5 kg kwijt, joehoe! En omdat het zo leuk, gezellig én effectief is, gaan we nog steeds met plezier sporten bij ‘ons’ Saar en blijven we dit nog lang doen. Een echte aanrader!
29-07-2018 – Julian
Ik volg nu 10 maanden bokslessen bij Saar en ik doe het nog steeds met veel plezier. Elke les werk je aan je conditie en leer je nieuwe bokstechnieken bij. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd en voorgedaan zodat je het snel en goed kan leren. Soms is het best zwaar maar door de enthousiasme van Saar krijg ik extra motivatie en kan ik net dat tandje bij blijven zetten.
08-07-2018 – Karin
Ongeveer 1,5 jaar geleden vroeg ik aan Sara of ik een proeflesje boksen mee kon doen en er is in de tussentijd zoveel veranderd! Ik ben begonnen met boksen omdat ik dacht; oh ik moet echt weer iets aan sporten gaan doen (lees; enorm lui) maar ik weet echt niet wat. Ik had nooit gedacht dat boksen mijn motivatie ten opzichten van sporten zou kunnen veranderen en dat je er zoveel energie van zou krijgen. Na een lesje met Saar voel je je weer helemaal fit. Niet alleen door het sporten, maar ook door de leuke en gezellige sfeer in de lessen van Saar. Het fijnste aan de lessen vind ik dat je de werkstress even los kan laten en de volgende dag meer energie hebt. Naast het boksen kun je bij Saar ook altijd over vragen terecht over sportgerelateerde vragen als je bijvoorbeeld last heb van je spieren en voedingsadvies. Een echte Fit Coach is het, die Saar!
20-05-2018 – Herman
Sinds 2006 zit ik bij Sportcentre Olympia. Zo’n 3x per week ben ik hier wel te vinden in de fitnesszaal. In 2016 haalde mijn sportmaatje mij over om eens mee te gaan boksen. Eerder zag ik er tegenop want ik ben niet zo’n vechtersbaas, maar na die les was ik gelijk verkocht en ben ik altijd te vinden in de bokslessen. Sara geeft op een positieve en enthousiaste manier les. We trainen met een diverse groep qua leeftijd en niveau. Nieuwkomers vinden meestal snel een aansluiting en zijn altijd welkom, dat heb ik zelf toen ook ervaren. Sara houdt altijd rekening met de groep zodat alle niveau’s goed mee kunnen trainen. Doordat ze veel afwisseling in de oefeningen stopt blijft het uitdagend en heb ik toch altijd weer ergens spierpijn. Bovendien is mijn conditie door het boksen goed vooruit gegaan.
29-04-2018 – Carla
De diagnose is poly artrose. Betekenis; veel pijn en altijd moe. Er waren weinig sporten die ik volhield. Daarnaast mocht ik ook niet alle oefening doen vanwege mijn knie protheses. Nadat ik het hele revalideer traject bij de fysio had doorstaan moest ik ervoor zorgen dat mijn spieren soepel zouden blijven. Zodoende ben ik bij Sara gaan trainen. We hebben samen gekeken welke oefeningen ik bij de fysio had gedaan, en welke nu nog relevant zijn om te doen. Ook heb ik nieuwe oefeningen gekregen die daarop aansluiten. Door het doen van deze oefeningen merk ik dat mijn lichaam meer kan hebben. Ik ben fitter en heb minder pijn.
08-04-2018 – Sjoerd
Hoi ik ben Sjoerd, 28 jaar en kastelein van beroep. Ik boks al een aantal jaartjes, wel altijd recreatief, en dat doe ik sinds 1,5 jaar bij Sara. Het boksen is voor mij ooit begonnen om fitter te worden, ik hoorde zoveel goeie zweet verhalen dat ik het zelf ook wilde proberen. Echter, de stap om naar een onbekende school te gaan was best groot, en het duurde best een tijd voordat ik enigszins aansluiting kreeg. Dit is bij Sara totaal anders; ik werd gelijk met open armen in de groep ontvangen. Het ochtend groepje waar ik in mee train is een gezellige verzameling van mensen uit de horeca. Het is wel pittig om in de ochtend te trainen, maar je krijgt er erg veel energie van! Persoonlijk vind ik het fijn dat het niveau zo verschillend is, iedereen kan zomaar instappen. Maar ook ik, met een paar jaartjes ervaring, kan heerlijk mijn energie kwijt in de training. Voor ieder wat wils en gezellig met zn allen, kom je ook lekker een keertje mee klappen?
25-02-2018 – Esmee
Sporten is nooit echt mijn ding geweest, ik ben altijd op zoek geweest naar een sport wat bij mij zou passen. Van karate tot voetbal, ik heb alles uitgeprobeerd. Na de middelbare school heb ik het sporten maar opgegeven want ik kon niks vinden wat bij mij paste. In juni ben ik, mede dankzij Trudy, aan het boksen bij Sara gegaan. En daarna nooit meer gestopt!  Sara heeft echt het plezier in sporten voor mij terug gebracht. Ze motiveert me ontzettend om 2 a 3 keer per week lekker aan de slag te gaan. Dankzij het sporten zit ik echt een stuk lekkerder in mijn vel en heb ik veel meer energie!
04-02-2018 – Saphire
Vorig jaar was ik best wel wat aangekomen. En ja, we kennen het cliche; het sluipt erin. Met 2x in de week sporten merkte ik dat het afvallen niet heel snel ging. Dus ben ik op 20-11-‘17 met Sara om de tafel gaan zitten. We hebben mijn doelen besproken en een ‘game-plan’ gemaakt. Door 4 à 5x in de week te trainen, goed op mijn voeding te letten en minder alcohol te drinken ben ik nu 10 kilo kwijt en 4% vet! Sara is super motiverend, stimulerend en doelgericht. Ze is heel fijn als coach en om mee te trainen!
13-01-2018 – Trudy
Ik ben best wel een quitter, dus de personal training van Sara gaf mij een goede impuls om toch door te zetten. Fijn is dat je samen met Sara kan kijken wat het beste bij jou past, hoe je dat in jouw leefstijl kan en wat een haalbaar doel is om te stellen. Sporten zal nooit mijn favoriete hobby worden, maar door het resultaat heb ik er wel steeds meer zin in. En dat allemaal dankzij Sara; zij heeft mij duidelijk laten zien hoe je een training in kan vullen, wat belangrijke punten zijn, waarom en het resultaat mag er zijn; ik ben zelfs met mijn Beer & Food pairing baan nu meer dan 10 kilo kwijt in 2 maanden!

13-12-2016 – Sportcentre Olympia 

Beste Sara,
Wat een energie en passie voor het boksen! Je straalt het uit en besmet onze klanten ermee. Super! Ook tijdens je stage uren sta je er en toon je inzet en flexibiliteit, bedankt!

22-09-2016 – Esther 

Super gezellige vrolijke meid. Super goed met kinderen.
Mijn dochter had het erg naar haar zin!!!

13-05-2016 – Eefje

Op aanvraag een ontzettend fijn sportadvies, en een voedingsschema ontvangen van Saar. Top!