Groepslessen

Stop met stilzitten, kom sporten! Door onze huidige situatie zijn er momenteel lessen aan de Oosterplas in Den Bosch. De lessen worden in maximaal 6 tweetallen op ruime afstand verdeeld. Elke les begint met HIIT en daarna wordt er krachttraining gedaan. Er zijn materialen te leen als je die zelf niet hebt. Je kan zelf bepalen hoe intensief je wilt trainen en welke spiergroepen je wilt doen met de uitgeschreven trainingen. Uiteraard ben ik in de buurt voor vragen e.d. Kom een lesje proberen! Een losse les is € 10,-

Zie rooster en tarieven voor meer info.  

Degenen die 26 jaar of jonger zijn kunnen weer op elkaar (kick)boksen. Mocht je dit nog niet helemaal fijn vinden kun je tijdens deze lesuren de vrije trainingen zoals hierboven doen. 

Personal Training wordt tijdelijk vlakbij het Sint Janslyceum gegeven. Hier kunnen we krachttraining, circuit en bokszaktraining onder een partytent van 6 x 3 meter. Dit is mogelijk met maximaal 2 personen.  

Er is een YouTube kanaal beschikbaar met een ruim aanbod FullBody en HIIT trainingen. Wil je graag thuis trainen en daar gebruik van maken? Voor eenmalig €25,- kun je hier eindeloos mee trainen.  

 

NORMALE SITUATIE: 

Graag een proefles meedoen? Via de contact link kun je me een mailtje sturen, dan reserveer ik een plekje voor je! Bij de HIIT/ kick/ bokslessen kunnen maximaal 8 mensen op 1,5 meter trainen, bij de bootycamp, fullbody en yoga lessen 10 deelnemers.  Vandaar dat er extra lessen op het rooster zijn gezet, dan heeft iedereen genoeg momenten om te komen trainen. Tot snel! 

Door het brede les aanbod is er altijd een geschikte les voor jou bij! Zelfs als je conditie helemaal 0 is ben je altijd welkom de les(sen) te proberen. Het belangrijkste is dat jij lekker kan trainen, in je eigen tempo, in de gezelligste sfeer. Benieuwd welke jij het beste als eerste kan proberen? Vraag het gerust 🙂 

Alle lessen worden gegeven aan de Scheldestraat 13 in Den Bosch.

Meld je snel aan voor een proefles!

IMG_20200925_125328